Kék hírek, bulvár

2016.10.26. 11:40

Elhunyt a meglőtt oldi kisfiú

Kedden a kórházban elhunyt a légpuskával megsebesített kisfiú.

K. E. I. (Dunántúli Napló)

Ahogy arról lapunk is beszámolt, október 17-én lőtt fejsérüléssel szállítottak a siklósi kórházba egy 11 hónapos oldi kisgyermeket.  A rendőrség a helyszínen megállapította, hogy egy 22 éves helybéli férfi a lakásukban nem kellő körültekintéssel rakta le töltött légpuskáját, véletlenül elsütötte azt, és így találta saját kisfiát. A kicsit mentőhelikopterrel vitték be vasárnap a pécsi klinikára, ahol aznap idegsebészeti beavatkozást végeztek el rajta. Ezt követően a kisgyermek a gyermekklinika intenzív osztályára került. Az állapota azonban később sem javult, gépi lélegeztetésre szorult.

Szerdán olyan hírek érkeztek lapunkhoz, hogy a kisfiú elhunyt, máshol viszont arról beszéltek, hogy jobban van, már a szemét is kinyitotta.

A klinikán előbbit erősítették meg, illetve a rendőrségtől is hasonló választ kaptunk. A kórház október 25-én 15 órakor tájékoztatta hivatalból a rendőrséget arról, hogy a kisgyermek meghalt. A körülmények miatt a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság megváltoztatta a bűncselekmény minősítését, így most már gondatlanságból elkövetett emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik a nyomozás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!