Kék hírek, bulvár

2016.10.16. 16:15

Légpuskával lőttek fejbe egy csecsemőt Oldon

Intenzív osztályon ápolják azt a 11 hónapos csecsemőt, akit az apja sebesített meg légpuskával vasárnap Oldon.

Bama.hu - forrás: BMRFK

Válságos a meglőtt csecsemő állapota

Decsi Tamás orvosprofesszor elmondta: a csecsemőt mentőhelikopterrel szállították vasárnap a pécsi klinikára, ahol aznap idegsebészeti beavatkozást végeztek el rajta.
A műtétet követően a kisgyermek a gyermekklinika intenzív osztályára került, a többi között lélegeztetést igényel. Állapota súlyos, válságos - tette hozzá. (MTI)


Korábban írtuk

Légpuskával lőttek fejbe egy csecsemőt Oldon

Fejbe lőttek légpuskával egy csecsemőt Oldon vasárnap dél tájban - értesült a babara.hu bűnügyi hírportál. Megkeresésünkre a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője részletekkel szolgált az esetről.

Popovics Dejan tájékoztatása szerint a mentők diszpécsere tett bejelentést a rendőrség ügyeletére arról, hogy lőtt fejsérüléssel szállítottak a siklósi kórházba egy 11 hónapos oldi kisgyermeket, állapota kritikus.
A rendőrség vizsgálatot indított az eset körülményeinek tisztázására. A helyszínen megállapították, hogy egy 22 éves helybéli férfi a lakásukban nem kellő körültekintéssel rakta le töltött légpuskáját, véletlenül elsütötte azt, és így eltalálta 11 hónapos kisfiát.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság az eset kapcsán a férfi ellen gondatlanságból elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés miatt indított büntetőeljárást.

A kisgyermeket mentőhelikopter szállította kórházba Pécsre. Az elsődleges értesülések szerint a kicsi állapota kritikus.

Címkék#Old

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!