Közélet

2010.03.01. 12:26

Két körzetben megvannak az LMP ajánlószelvényei

– Jól haladnak a kopogtatócédula-gyűjtések országszerte – mondta Schiffer András, a Lehet Más a Politika (LMP) párt országos listavezetője a múlt szerdai pécsi fórumon.

B.A.

Ugyanitt a baranyai jelöltek is beszéltek tapasztalataikról. – Két vidéki körzetben e hét elején adjuk le az ajánlószelvényeket, a többiben nagyjából egy hét múlva lehetünk meg – közölte Balogh Edina, a siklósi körzet jelöltje. – Egy kevésbé ismert kis párt megismertetése, elfogadtatása nem könnyű feladat, de egyre nő az érdeklődés, a bizalom az LMP iránt. Egy 25 ezres mintán végzett felmérés szerint az LMP a legrokonszenvesebb párt – tette hozzá a megyei koordinátor.

– Nem jó ez az ajánlószelvény-gyűjtési rendszer – véli Kóbor József kertvárosi jelölt. – De ahogy nő az LMP népszerűsége, úgy szaporodnak a szelvények is. Sajnos későn kerültek ki néhány körzetben a tájékoztató anyagok, és némely párt szelvénykapzsisága is nehezítette a munkánkat – folytatta.

– A szelvények leadása után szeretnénk bemutatni a választók számára azt, hogy miből áll a zöld fordulat és a tiszta közélet programja, az antikorrupciós 12 pontunk – hangsúlyozta Kölcsey Gyurkóné Baka Sára, az 1. sz. és Wildmann János, a 2. sz. körzet jelöltje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!