Közélet

2010.07.03. 14:30

Határozottsága hozhat sikert a szigetvári szépségnek

Tudja, mit akar, és nem ejtették a fejére. Persze érezni némi bizonytalanságot, ha a jövőről beszél. Ám Füle Diána még csak 19 éves.

BamaLive

Mutatós fotósorozat készült rólad, amely júniusban került fel a honlapunkra. Nem is akartunk várni sokat bemutatásoddal. Te mikor döntötted el, hogy megmutatod magad a világnak?
– Ha a bamát kérdezed, akkor nem sokkal ezelőtt. Egy ismerősöm ment el hozzátok, láttam a fotóit, s bíztam benne, hogy az enyémek is jól sikerülhetnek. Amúgy viszonylag korán. Tizenöt évesen már biztosan tudtam, hogy kifutóra és fotózásra vágyom. A divat, az öltözködés, és minden, ami ehhez kapcsolódik, kislánykorom óta érdekel, bújtam a magazinokat, lestem az efféle műsorokat. Szeretem a pompát és a csillogást, tán mert oroszlán vagyok.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Füle Diána
[/caption]

Mindemellett azonban nem vagy 170 centiméter magas. Ez nem okozhat problémát?
– Tudom, hogy nem leszek egy Gisele Bündchen, és nem masírozhatok emiatt Milánóban vagy Párizsban a kifutón. Az itthoni bemutatókon azonban tán még úgy is lehet esélyem, ha alapvetően nálunk is magasabb lányok közül válogatnak a szervezők. Úgy vélem, a magasságbéli hátrányt lehet más erényekkel pótolni. Például határozottsággal, céltudatossággal, talpraesettséggel. És legfőképp karakterrel. Nem én mondom, fotósok, divathoz valamelyes értők mondták: előnyömre lehet az arcom karakteressége. Van bennem egyfajta boszorkányos jelleg, ami kellően érdekes, sőt akár vonzó is lehet. A modellek többsége nem klasszikus szépség. Amellett, hogy magasak és karcsúak, inkább az egyediségük, ami a karriert hozta meg számukra.

Az biztos, hogy az alakodra nem lehet panasz, és szép, karakteres az arcod. Apropó: mikor beszélgettél szakemberekkel?
– Egyebek mellett a bamás fotózáson is, de elvégeztem egy modelltanfolyamot, s több pesti cégnél is jártam már. Persze az is lehet, hogy az egészből nem lesz semmi. Ha ez a pálya nem sikerül itthon, a szállodaiparban szeretnék elhelyezkedni. Ha így lesz, tanulmányaimat is ehhez igazítom majd. Most azonban azt vettem a fejembe, hogy külföldre, Angliába megyek az ősszel: elvégre az senkinek sem árt, ha világot lát.

Címkék#bamalány

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!