Közélet

2014.09.02. 10:12

24 településről jelentkeztek idén a Baranya Megye Szépe szépségversenyre

A Komlói Napok keretében zajló Komlóért Expo színpada lesz a helyszíne ismét a szépségversenynek szeptember első vasárnapján, de az eddigi hagyományoktól eltérően most a döntőbe jutás lesz még „csak” a cél.

BAMA

Egyedülálló eseménynek lehetnek tanúi, akik vasárnap délután ellátogatnak a komlói sportcentrumba, hiszen ilyen szépségverseny az elmúlt évtizedekben nem volt Baranyában. Több mint harminc, 16-24 év közötti fiatal hölgy lép majd a színpadra, és aki figyelemmel kísérte a versenysorozatot, az már tudja, hogy nehéz dolga lesz a zsűrinek. Kilenc járási elődöntő helyezettjei és közönségdíjasai versengenek majd azért, hogy ki kerülhet az október 18-i döntőbe.

[caption id="" align="alignleft" width="600"] Kormos Dóra a 2013-as Megye Szépe Győztese. Vajon ki örökli tőle a koronát? Ki sétálhat majd a verseny egyik győzteseként a nápolyi tengerparton? (Fotó: Schmidt Csaba - www.focuscafe.info)
[/caption]

Előző nap, szombaton a tini kategória döntőjén tapsolhat a közönség, ahol szintén népes lesz a mezőny, hiszen előreláthatólag 15 tini korosztályú versenyző (12-16 év közöttiek) mutatkozik be.

Kisasszonyfától Mágocsig, Mattytól Szulimánig megyénk összes részéről érkeztek a lányok a megmérettetésre. Néhányan határozott céllal, mert a modellszakma iránt érdeklődnek, sokan közülük pedig azért, hogy belekóstoljanak a szépségversenyek világába, kipróbálják milyen az, amikor minden figyelem rájuk irányul.

Hagyományteremtés volt a célunk ezzel az új lebonyolítási rendszerrel, Úgy tűnik, a megye nagy részén örömmel fogadták a kezdeményezésünket, már néhány jövő évi elődöntő időpontját, helyszínét is rögzítettük – készülhetnek tehát azok a lányok is, akiknek idén még nem volt merszük a versenyhez.

Érdemes megemlíteni - a teljesség igénye nélkül -, hogy milyen nyeremények várnak a döntőben is sikeresen szereplő hölgyekre, mert ilyen értékes jutalmakra nem volt példa az elmúlt évtizedekben.

Az Isztria 94 Tours jóvoltából valaki 11 napos dél-olaszországi körúton vehet majd részt, de lesz, aki 6 napig az Osztrák Alpokban síelhet másodmagával a CARTOUR-nak köszönhetően. Az úthoz még segítséget nyújt a Gázautó is, hiszen a nyertes induláskor a Verseny utcai Eni benzinkúton tankolhatja meg az autóját díjtalanul.

A siklósi Hotel Castello jóvoltából egyik nyertesünk két személyre szóló wellness hétvégével lesz gazdagabb, de lesz olyan is, aki a Happy Day-nél tanulhat angolul.

Lesz valakinek egy kényeztető napja, amihez az Autócity biztosít egy Tiguant, hogy kényelmes legyen a megérkezés például a Hotel Kikeletbe egy ebédre a város felett, vagy a siklósi Thermal Spa-ba a délutáni wellness programra. Bővebb infó a folyamatosan bővülő nyereményekről weboldalunkon található.

Ezúton is köszönjük az összes járási székhely polgármesteri hivatalának, hogy lehetővé tették az elődöntők megszervezését, valamint köszönjük a helyszíneken segédkező házigazdák fáradhatatlan munkáját. Köszönet valamennyi szponzorunknak, segítőnknek, hiszen nélkülük nem jöhetett volna létre a lányok versengése. Külön köszönet a Crestyle Kft.-nek, A Szigetvári Takarékszövetkezetnek, a TRIGO Kft.-nek, A Pécsi Sörfőzdének, az Intersportnak, a QX Impexnek, és a Berns Swarovskinak. Várunk mindenkit Komlón a 3 napos rendezvénysorozaton, nem csak a szépségverseny eseményeire, hiszen a Komlói Napok és Bányásznap szervezői gazdag programkínálattal várják az ünnep alkalmából a városba érkezőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!