Közélet

2014.09.18. 15:39

Két jótékonysági futás is lesz Baranyában

Nagykozárban jótékonysági futást tartanak szeptember 20-án 17 órától a helyi futballpályánál: a falu egyik kis lakója, a súlyos beteg Fink-Polics Kata gyógyítására gyűjtenek, míg Mohácson is lesz jótékonysági futóverseny szeptember 19-én, pénteken, 16 órakor a mohácsi Tesco parkolóból – a nevezési díj 1 db plüssállat.

K. M. A., K. E. I.

Jótékonysági futással akarnak segíteni
Nagykozár

Jótékonysági futást tartanak szeptember 20-án 17 órától a helyi futballpályánál: a falu egyik kis lakója, a súlyos beteg Fink-Polics Kata gyógyítására gyűjtenek.

– Nem csak a helyieket várjuk szeretettel, mindenki csatlakozhat – mondta Szabóné Kovács Krisztina, a jótékonysági futás ötletgazdája. – A nevezési díj ötszáz forint lesz a felnőtteknek, a gyerekeknek pedig ingyenes a részvétel. A befolyt összeget teljes egészében a kis Kata szülei kapják meg, akik lányuk gyógyítására fordítják majd. Aki többet szeretne adni, az megteheti, ugyanis elhelyezünk egy adományládát is.

Játék a nevezési díj a futóversenyen

Jótékonysági futóverseny indul szeptember 19-én, pénteken, 16 órakor a mohácsi Tesco parkolóból – a nevezési díj 1 db plüssállat. A leadott játékokat a Mohácsi Kórház Gyermekosztálya kapja. Már a futás előtt (14:30-tól) lehet jelentkezni a kerékpáros és egyéb sportversenyekre, ahol a különböző állomásokon pontokat gyűjthetnek a résztvevők. A legtöbb pontot gyűjtő versenyző a végén ajándékot kap.

A rendezvény ideje alatt ingyenes bicikligravírozásra is van lehetőség. Az egészen kicsi gyerekek részére 3 kerekű motorversenyt is rendeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!