frissítve

2018.04.05. 12:56

Késnek a vonatok a pécsi vonalon, baleset történt

Baleset miatt hosszabb a menetidő a Gyékényes-Pécs vasútvonalon - tájékoztatta a Mávinform csütörtök délben az MTI-t.

Tavasztól hozta-vitte az InterCity járatokat a síneken a PTE jubileumára fi gyelmet irányító vasúti mozdony

A közlemény szerint nem sokkal fél 12 előtt Barcs és Babócsa között egy Szombathelyre tartó személyvonat gépkocsival ütközött egy jól működő fénysorompóval védett átjáróban. .

A hatósági helyszínelés idejére a két állomás között a vágányt lezárták. A Szombathely-Gyékényes-Pécs vonalon utazóknak 60-120 perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk – közölte a Mávinform.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság megkeresésünkre közölte, hogy a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy Renault Kangoo típusú gépkocsi vezetője – feltehetően – a vasúti tilos jelzés ellenére ráhajtott a sínekre, amelynek során összeütközött a Pécs irányából Szombathely felé közlekedő személyvonattal. A baleset következtében az autót vezető barcsi férfi megsérült, akit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak. A baleset körülményeit a Barcsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!