Kultúra

2012.04.12. 17:49

POSZT: a versenydarabokra 24-én indul a jegyeladás

A 12. Pécsi Országos Színházi Találkozó június 7-én 17 órakor kezdődik a Színház téren, és 16-án 20 órakor a díjkiosztó gálával zárul a Pécsi Nemzetiben.

M. B. E. (Dunántúli Napló)

Idén a versenyprogramok közül kettő vonul ki a PNSZ épületéből, a Bóbita Bábszínház nagytermében lesz látható a budapesti Katona József Színház Nordost, valamint a Yorick Stúdió Bányavirág című játéka.

Minden versenyelőadás kétszer megy, így talán sikerül a közönség rohamát csökkenteni és a fokozott jegyigényeket kielégíteni – ez alól csak a Vígszínház Makrancos Kata színjátéka kivétel, mely egyetlen alkalommal lesz műsoron, így erre a programra a belépő is drágább a többinél.
A versenydarabokra a jegyeket április 24-én, kedden 10 órakor kezdik árusítani és a hagyományok szerint a sorbanállók egy óra előnyt kapnak az online vásárlókkal szemben.

A kiegészítő fesztivál legnagyobb újdonsága pedig az, hogy az Ifi Géniuszok projektet ezúttal a fiatalok alterfesztiválja váltja és először jár a helyszínek között menetrendszerűen városnéző kisvonat.

M. B. E. (Dunántúli Napló) -->

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!