Kultúra

2012.10.10. 08:21

A 30Y lett a legjobb magyar előadó az MTV díjátadóján

A 2012-es MTV Europe Music Awards magyarországi díjátadóján az internetes közönségszavazatok alapján a 30Y nyerte a Legjobb magyar előadó címet.

Forrás: musicpress.blog.hu

Kedd éjszaka a budapesti Akvárium klubban a 2012-es MTV Europe Music Awards magyarországi díjátadóján az internetes közönségszavazatok alapján a pécsi 30Y nyerte a Legjobb magyar előadó címet, így a pécsi zenekar indulhat Magyarország képviseletében – a 22 regionális jelölt között – a Legjobb európiai előadó díjáért a 2012 MTV EMAs gáláján november 11-én Frankfurtban (Beck Zoltánék mellett Odett, Funktasztikus, Soerii & Poolek és a Supernem is versenyzett a bejutásért) - írja a musicpress.blog.hu.

Az MTV EMA Best Hungarian Act trófeát elnyerő 30Y egyébként épp novemberben adja ki Szentimentálé című vadonatúj stúdióalbumát, évek óta nagy sikerrel futó és bővülő azonos című speciális koncertműsorának korábban lemezen még meg nem jelent számaival.

--------------------------------------------------------------------------
Olvasson még többet a 30Y-ról!
--------------------------------------------------------------------------

Címkék#Pécs#30Y

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!