shoppingoltak

2019.12.01. 22:18

Jennifer Lopez is kihasználta a black friday-t

Nem valószínű, hogy a nagy áresés miatt időzítette ő és családja erre a napra a vásárlást.

Nyilvánvalóan nem a spórolás motiválta Jennifer Lopezt és Alex Ronriguezt, hogy lányaikkal, Emme-mel, és Ellával belevessék magukat az őrületbe fekete pénteken. De akkor is furcsa, ha egy sztárpár a legnagyobb nyüzsgés kellős közepén ér csak rá egy kis shoppingolásra, mert akkor van a legkisebb esélyük a rejtőzködésre -írja a Hollywoodlife alapján a Híradó.

Az mondjuk egy másik kérdés, hogy mit jelenthet a Black Friday Beverly Hills-ben, mennyiről mennyire szállítják le a milliomosok lakta városrészben az árakat, illetve, hogy ez mennyiben érdekli a lakosokat.

A-Rod és J. Lo is talpig fekete szettben vette nyakába a boltokat, egyedül Jennifer fehér sportcipője borította a pár egységét, amit amúgy a két, nem egymástól származó kamaszlány teljesen átlagos, jóval színesebb öltözéke tört még meg.

Természetesen a család felbukkanása nagy érdeklődést váltott ki, főleg amikor az egyik üzletben Jen egy pink pulcsit nézegetett felpróbálásra, amit az ott tartózkodók hangos tetszésnyilvánítással is értékeltek.

Ezek is érdekelhetik