postabontás

2021.03.03. 14:55

Kiválóan szervezett az oltás – írja olvasónk

Már régóta vártunk rá. Lestük a számítógépet, füleltünk, mikor szólal meg valamelyikünk telefonja.

Dunántúli Napló

A Pfizer és a BioNTech által kifejlesztett koronavírus elleni oltóanyaggal teli ampullák a Dél-pesti Centrumkórházban 2020. december 26-án.

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Február végén megjött a hír a háziorvosi rendelőből: a feleségem két nap múlva mehet az oltópontra, megkapja a vakcinát. Pár perccel később a mindig gyors és kedves asszisztensnő megküldte a kitöltendő „papírokat”. A megadott időpontban a PTE Rehabilitációs Központja Rét utcai épületében felkerestük az oltópontot.

Az utcai kaputól az oltószobáig mindenütt kiváló szervezettséget tapasztaltunk, udvarias, kedves orvosokkal és segítőikkel (mosolygó asszisztensek, adminisztrátorok, kiskatonák, fertőtlenítő alkalmazottak) találkoztunk. „Otthontól hazáig” – beleértve a kötelező pihenést, megfigyelést alig egy óra leforgása alatt lebonyolódott feleségem vakcinázása.

Köszönet a szervezőknek és a lebonyolítóknak. Most már csak én várom repesve a „behívómat”, hogy én is hasonló körülmények között megkaphassam a védelmet nyújtó néhány milliliter oltóanyagot.

V. J.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!