Postabontás

2021.11.29. 19:19

Gyűltek a pontok, de nem sok értelme volt – panaszolja olvasónk

Édesanyám, nejem és magam is 65 év felettiek, azaz nyugdíjasok vagyunk. Minden kuponszerű ajánlatnak örülnek a családunk nőtagjai, mert „Na, most tudunk spórolni, és kapunk ajándékba ezt meg azt”.

Dunántúli Napló

Szóval valahogy így keveredtem bele a postapontgyűjtési lehetőségbe. Figyelemmel arra, hogy nekünk ún. nagyitelefonunk van, továbbá egy kicsit óvatosabbak is vagyunk a lehetséges internetes orvtámadásokkal kapcsolatban, ezért postai csekken fizetjük elsődlegesen a rezsi- és egyéb kiadásokat.

Itt a postán találkoztam először a postáskisasszony által tukmált postapontgyűjtő kártya lehetőségével. Ki is váltottam, de az ajánlott életbiztosítás megkötésére már nem vállalkoztam.

Szó mi szó, a napokban ismét csekkeket adtunk fel a postán. Kérdésemre válaszként azt kaptam, hogy a meghatározott 2 év alatt 702 (!) pontot gyűjtöttem össze. Ez a szám ugye azt jelenti, hogy majd minden másnap jártunk a postán. A feketeleves (ami nem kávé!) ezután jött, mikor a postaboltban 157 Ft „kedvezményt” kaptunk egy 990 Ft-os bonbonra.

A fent írtak után szerintem az olvasó nem csodálkozik azon, hogy a postakártyámat újrahasznosítás végett a kék szemétgyűjtőbe dobtam. Nem csodálkoznék, ha az elgondolkozás szabadságát jelen írásommal felszabadítanám itt is meg ott is.

Név és cím a szerkesztőségben

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!