Postabontás

2022.09.07. 08:01

Olvasói levél: a gaz kaparászása értelmetlen

Dunántúli Napló

A kép illusztráció

Fotó: AS

Már többször tapasztaltam a következőket a városban járva, de bíztam benne, hogy csak egyedi esetekről van szó. Sajnos azonban nem. Szerencsétlen közmunkás nők, négykézláb térdelve a földön, valami kis szerszámmal, védőkesztyű nélkül kaparásszák a gazt a térkövek közül, miközben a járókelők kerülgetik őket.

Legutóbb az Árkáddal szemben, a Nagy Lajos király útja és a Bajcsy-Zsilinszky út kereszteződésénél, a zebra előtt, illetve Kertváros egyik forgalmas terén voltam ennek szemtanúja. Szégyen, hogy 2022-ben, Európa közepén ilyen megalázó és haszontalan munkát kell végezniük magyar állampolgároknak!

Értelme nincs, mert a gaz két hét múlva úgyis újra nő. Feltalálták már erre a gyomirtót. Gyorsabb és hatásosabb. Nem beszélve arról, hogy amíg órákig kaparásznak, ez idő alatt hasznos munkát is végezhetnének: például utcaseprés, vagy az „intelligens”, de szerencsésebb sorsú embertársak által eldobált szemét összegyűjtése.

Kedves Polgármester Úr, mi erről a megalázó helyzetről a véleménye? Kíváncsian várom!

Egy jóérzésű, adófizető tüke

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!