Van rá igény

2023.02.26. 21:05

A dühöngőkre szükség van, csak fel kellene újítani ezeket a placcokat – vélik olvasóink.

W. K.

Fotó: Löffler Péter

– Nemrég terítékre került, hogy kertvárosban vannak, akik inkább parkolókat látnának a dühöngők helyén. Szeretném mindenki figyelmét felhívni például a Rókus utcában található, mindenféle labdás csapatsportra lehetőséget adó, kerítésekkel körbevett betonos placc népszerűségére. Ha esik, ha fúj, ha tűz a nap – szinte mindig vannak, akik ott kosárlabdáznak, futballoznak, stb.  Bontás helyett sokkal inkább fel kellene újítani városszerte ezeket a dühöngőket, elősegítve, hogy az ifjúság a négy fal közül kimozduljon – írta egy olvasónk. 

Más is hasonló véleményt fogalmazott meg: –  Kertvárosban felnőtt játszóterekre, kondiparkokra lenne szükség. A dühöngők, amelyek lerobbant állapotban árválkodnak, kitűnő helyszínként szolgálhatnának. Hogy szükség van erre, jól bizonyítja, hogy ha jó idő van, Tüskésrét megtelik sportolni vágyó fiatalokkal, idősebbekkel. Ha közvetlenül a panelek mellett lenne hasonló lehetőség, sokan használnák – fogalmazta meg véleményét olvasónk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!