Kitől kérdezzünk?

2023.04.08. 12:36

Nem minden esetben kellően felkészültek az üzletek eladói

Az eladók nem mindig felkészültek, már ha egyáltalán meg lehet találni őket az üzletben - adtak hangot észrevételeiknek olvasóink.

W.K.

Fotó: Németh András Péter

- A minap a Postabontásban valaki arra panaszkodott, hogy a bankkártyás fizetést nem tudták megoldani, és az üzletvezető nem volt hajlandó foglalkozni a problémával. Sajnos negatív tapasztalataim nekem is vannak. Igaz, nem az üzletvezetővel, hanem az eladókkal. Szintén egy barkácsáruházba tértem be a közelmúltban, mert a neten láttam, hogy autóra felszerelhető vadriasztó az adott üzletben kapható.  

A hatalmas áruházban nem álltam neki keresgélni, az első eladóhoz odaléptem és megkérdeztem, merre találom a terméket. A válasz az volt, hogy ilyet ők nem tartanak. Mondtam, hogy az internet szerint kell lennie készleten. Ekkor az alkalmazott is megnézte a számítógépén, és lám, meg is találta. Ennyit az az eladók árukészlettel kapcsolatos tudásáról - osztotta meg tapasztalatait olvasónk. 

Más is azért háborog, mert hozzáértő eladót nem mindig talál az áruházakban. - Ritkán járok vásárolni, ezért általában nem szoktam tudni, hogy mit, hol keressek. Viszont bízok az eladókban, tőlük szoktam segítséget kérni, ha végképp nem boldogulok egyedül. Sajnos egyre gyakoribb, hogy így együtt bolyongunk az üzletben, mert az üzlet alkalmazottja pont annyira nincs képben, mint én. Hol nevezhető ez igazi kereskedelemnek? - írta előfizetőnk. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!