Postabontás

2023.05.26. 07:40

Aki vezet, az ne telefonáljon! - méltatlankodnak olvasóink

A Postabontásban a minap az ittas vezetés és a vezetés közbeni sms-ezés, illetve telefonálás gyakoriságát tette szóvá valaki.

W.K.

Fotó: NDAB Creativity

Szeretném a saját tapasztalataimmal kiegészíteni a cikkben olvasottakat. Az, hogy valaki alkoholos befolyásoltság alatt ül a volán mögé, csak akkor derül ki, ha a rendőrök szondáztatják. Viszont ha valaki telefonál, miközben autót vezet, mindenki látja. Nem telik el úgy nap, hogy ne jönne szembe velem olyan autó, a melynek a sofőrje a kezében tartva a mobilján beszélget, de a piros lámpánál lehajtott fejjel ücsörgők is gyanúsak – sms-eznek, vagy neteznek, ez biztosra vehető. A minap az Ágoston térnél sokan álltunk a pirosnál. 

A sor a zöld jelzésnél elindult, de az előttem lévő autó csak nem akart megmozdulni. Jól látható volt, hogy aki vezette, a telefonját babrálta. Közben teljesen megfeledkezett arról, hogy a forgalmat figyelje. Egy darabig türelmesen várakoztam, hátha az illető feleszmél, de végül nem volt más választásom: rádudáltam. Egyetértek a Postabontásban megjelentekkel: szigorúbb büntetéseket kellene alkalmazni.

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában