Postabontás

2023.05.19. 21:30

Hiába a szándék, ha nincs mibe dobni a szemetet – panaszolja olvasónk

Többször volt már szó a Postabontás rovatban arról, hogy az emberek mennyire trehány módon képesek viselkedni, ha nem a saját otthonukban vannak épp.

Fotó: bbernard

- Ki kellene valamit találni, ami arra ösztönözné a mozilátogatókat, hogy a szemetüket vigyék ki a film végén, és az üres dobozokat helyezzék az erre a célra oda helyezett kukákba, ha már a többség önszántából erre nem képes. Az utolsók között hagytam el a termet a napokban, így láthattam, hogy elképesztő a mocsok, amit egyesek maguk után hagynak – hívja fel a figyelmet olvasónk arra, hogy sokan még a papírzsebkendőjüket sem képesek a kukába dobni.

Egy másik olvasónk viszont így vélekedik a témában: - Egyetértek azzal, hogy bizony a szemétnek a kukában a helye. No, de mi van akkor, ha az a bizonyos kuka is már csordultig van rakva? A teremből kifele jövet én egészen a kocsimig markolásztam a kezemben a popcornos dobozt, ugyanis minden utamba kerülő szemetes telis tele volt már rakva. Annak nem láttam értelmét, hogy ráhalmozzam, és utána leborul. Inkább gyakrabban kellene ezeket kiüríteni és akkor a szemét sem lenne mindenhol otthagyva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!