Postabontás

2023.06.10. 11:17

Kocsmaként használják a Csontváry buszmegállót Pécsen – bosszankodik olvasónk

A Csontváry utcai buszmegálló környékét sokan kocsmaként használják, de a távolsági buszpályaudvarnál a helyzet ugyanez - panaszolják olvasóink.

Wald Kata

Fotó: Fehér Gábor

–Borzalmas állapotok uralkodnak a távolsági autóbuszpályaudvarnál már egy ideje. Főként az északi oldalon, a dohánybolt előtt. Folyamatos italozás, kiabálás, veszekedés a napi műsor. Rendőrt még intézkedni nem láttam, de a helyi biztonsági őr is békésen szemléli a mindennapi történéseket. Meddig kell ezt az utasoknak eltűrniük? Miért nem intézkedik senki? – teszi fel a kérdést olvasónk. 

Más a Csontváry utcai állapotok kapcsán fogalmazta meg véleményét: – Már más is szóvá tette a Postabontásban, hogy a Csontváry utcai buszmegálló környéke hajléktalanok tanyája, azt hiszik, ez a kocsma. A padokon, isznak, tivornyáznak, szemetelnek. Sokunkat zavar a kialakult helyzet. A gond az, hogy hiába is tennének itt rendet, akkor pár tíz méterrel odébb kerülne át a „székhely", és ott folytatódna minden tovább – írta. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!