Postabontás

2023.06.27. 19:30

Még mindig traktor teszi az utat járhatatlanná - panaszolja olvasónk

Dunántúli Napló

Két héttel ezelőtt tettem szóvá a Postabontásban, hogy a régi 6-os út alsó, Pécs felé eső végénél, a Nádas dűlőben található kutyastrandhoz vezető út szinte járhatatlan. 

A gond, hogy rendszeresen erről a környékről szállítják a vizet egy tartályos traktorral – iszaptengert hagy a jármű maga után, még akkor is, ha száraz az idő. Hiába kértük a traktort közlekedtető céget, hogy figyeljenek oda jobban az út állapotára, hiszen nemcsak a kutyastrand, de egy kertészet és egy falerakat is található ezen az útvonalon. Sajnos az eltelt két hétben semmilyen változás nem történt. 

Mi a megoldás? A rendőrségen tegyünk feljelentést? Az lehetetlen, hogy senkinek nem feladata az, hogy az út állapotával foglalkozzon, a járhatóságát biztosítsa! Az önkormányzat miért nem tesz semmit az ügy érdekében? 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!