Postabontás

2023.07.20. 19:30

Olvasónknak csalódást okozott a strand

Dunántúli Napló

Fotó: Löffler Péter

A harkányi strandfürdő belépő áraihoz: ha három medencével üzemel, lepke két medencével, sportmedence, és a gyerek taposó, az egésznapos belépővel még elmegy. Természetesen a parkoló árát is beleszámítva. Tehát 4100 a belépő, és a diákigazolvánnyal 3200, parkolás 1200 forint, az 8500 forint egy felnőtt és egy diák számára. Busszal sem olcsóbb. A kérdésem a strand vezetése felé: ha csak félgőzzel üzemel a fürdő, mert egy medencét leürítenek kb. két napra, akkor az a jegy árában miért nem köszön vissza, és a jegypénztárnál miért nincs róla tájékoztatás? Megveszem a teljesárú belépőt, és egyéb szolgáltatást, majd a strandon kiderül, hogy zsúfoltságig tele a lepke egyik medencéje, mert a másik nem üzemel. Akármilyen okból is történt e leürítés, felháborító húzás szerintem a nyár kellős közepén, kánikulában. De csalódás az unokáimnak is. "Köszönöm" a harkányi strand vezetésének! Azért jólesne egy "elnézést", avagy "kárpótoljuk a vendégeinket". Az esetleges "miért nem értesült a vendég a médiában, sajtóban, hírekben" kérdésre pedig a válasz: magyarázzák meg a gyerekeknek, akik vakáción strandra, örömteli pihenésre vágynak, esetleg spontán azt kérik: menjünk le Harkányba a strandra! 

G. L. 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában