Postabontás

2023.07.15. 08:03

Szakrendelésre időpont? Lehetetlen! - panaszkodik olvasónk

A szakorvosom, akihez rendszeresen járok, a Veress Endre utcai rendelőintézetben praktizál. Tudtam, hogy szabadságra ment, de szükségem volt gyógyszerre, gondoltam, biztos helyettesíti valaki, akivel fel tudom íratni - olvasható a levélben.

Wald Kata

Képünk illusztráció

Forrás: pixabay.com

 A rendelőintézet központi telefonszámát, ahol időpontot szerettem volna kérni, három napon át hiába hívtam, nem vette fel senki, csak a gépi zenét hallgathattam. Gondoltam, akkor más módon próbálkozok. Vettem a bátorságot, és felhívtam a recepciót. Elmondtam a problémám, gondoltam, hogy ott meg tudják mondani, az orvosom meddig van szabadságon, illetve megtudhatom azt is, hogy ki helyettesíti, esetleg javasolnak másvalakit, aki a gyógyszert felírná. Kicsit abban is reménykedtem, hogy esetleg időpontot is adnak, de sajnos nem ez történt. 

Kelletlenül annyit közöltek, hogy nem tudnak segíteni, hívjam a telefonközpontot. Elismételtem, hogy három napja nem veszi fel ott senki a telefont, amire az volt a válasz, hogy próbálkozzak tovább. Lett volna még kérdésem, de a telefont lecsapták.

Nem volt más választásom, elkezdtem sorra hívni a szakrendeléseket közvetlenül. Sokadik próbálkozásra egy asszisztens felvette, nem értette, hogy kötöttem ki náluk. Erre – tartva attól, hogy leráznak – azt füllentettem, biztos véletlenül hozzájuk kapcsoltak. Az asszisztens a következőképp köszönt el: „Fel van írva a gyógyszere, irány a patika!” A hab a tortán: a „felhőben” az állítólag felírt készítmény nem található. Most  kezdjem az egész hercehurcát elölről?!

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában