Postabontás

2023.07.14. 19:30

Hangosan rádiózik a szomszéd - panaszolja olvasónk

Sokszor olvasni a Postabontásban panaszt arról, hogy valakit zavar, ha a szomszédja a hétvégén füvet nyír, mert a hangos berregés ellehetetleníti a pihenést.

Wald Kata

Fotó: muse studio

Orfűn sajnos egészen más problémával állunk szemben: a szomszéd házban lakók olyan hangosan hallgatják napközben a rádiót, és a televíziót, hogy az lassan elviselhetetlenné teszi a mindennapjainkat. Pihenni szeretnénk, vagy a teraszra egy kicsit kiülni beszélgetni, de nem lehet, mert vagy operettműsor szól a rádióból, vagy a híreket vagyunk kénytelenek hallgatni. Amire egyáltalán nem lennénk kíváncsiak.

Kértük a szomszédot többször is, hogy legyen kedves, és halkítsa le a készülékeit, de nem jártunk sikerrel. Miután annyira elviselhetetlen ez az állandó zajhatás, gondoltuk, az önkormányzat tud valamilyen megoldást a problémánkra. Sajnos azonban kiderült, hogy az effajta ügyekben nem tudnak segíteni. Azt javasolták, hogy forduljunk a rendőrséghez, a csendháborítással kapcsolatban ők az illetékesek. Mi azonban nem szeretnénk rendőröket hívni, hiszen nem arról van szó, hogy teljes hangerővel üvölt a zene a szomszédunkból. Csak éppen annyira hangos, hogy az annak, aki a közelben él, rendkívül zavaró. Kénytelenek vagyunk ezt minden nap elviselni?! Nem várható el semmilyen együttműködés a hangoskodótól, aki tönkreteszi az egész nyarunkat?

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!