Postabontás

2023.08.14. 19:30

A kutyák tényleg mindent megtehetnek?! – háborog olvasónk

Dunántúli Napló

Fotó: Canon Boy

Olvasom a felháborodott olvasó levelét, amely szerint megfenyegették, hogy hallgattassa el a kutyáit, vagy csúnya vége lesz az ugatásnak. Akkor nézzük meg a másik oldalt is.

Családi házas övezetben lakunk, azért költöztünk ide, hogy csendes környéken, jó levegőn legyünk. Nekünk nincs kutyánk a kötöttségek miatt, a szomszédunkban  viszont van három. Madár nem repülhet el úgy, hogy a három kutya ne ugasson. Arról nem is beszélve, ha uram bocsá valaki sétáltatni meri a kutyáját! A kapunak nekiesve véget nem érő csaholásba fog a három eb. Az udvarra kiülni nem lehet, mert a beszélgetést túlugatják. Hajnali fél ötkor minden reggel arra ébredünk, hogy az ablaktól 5 méterre ugatnak, mint a megveszekedettek. Mikor szóltunk a gazdájuknak, hogy valamit tenni kéne "A macskák nyávognak, a kutyák ugatnak " volt a cinikus válasz.

Kérdem én a levél írójától, hogy honnan veszik emberek a bátorságot, hogy senkivel nem törődve ezt megtehessék? Nem a kutya tehet róla, tudom én, de van az a pont mikor betelik a pohár.

Szóval nem mondom, hogy nem értem a kutyákat megfenyegető névtelen üzenet íróját...

N. O.

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 
 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában