Rossz szomszédság

2023.08.09. 21:30

Levélben fenyegették meg a kutyákat - írja olvasónk

Wald Kata

„Hallgattasd el a kutyáidat vagy én hallgattatom el őket örökre…” - ez a fenyegetés fogadott ma reggel, mikor kinyitottam a postaládámat. Családi házas környéken élünk, két kutyánk van. Természetesen ugatnak – mi mást is tennének –, de nem azok a megállás nélkül, éjszakánként is vonyító, ok nélkül ugató fajták. De ha még azok is lennének! Miért gondolja bárki, hogy csak úgy kedvére megfenyegethet akárkit? Természetesen a szükséges lépéseket megtettem – jelentettem az esetet a rendőrségen és kamerákat is felszerelünk a házhoz. De manapság ez már így megy? Félelemben kell élnünk, mert némely emberek szerint ez a megoldás?

A kézzel írt levél így szólt - helyesírási hibákkal tűzdelve: „Hallgattasd el a kutyáidat, vagy én hallgattatom el őket örökre...Egy heted van rá! Le.arom, hogyan, szájkosárral oldod meg, vagy máshogy, valahogy le fog zárulni..." Vajon aki ilyen levelet ír, és dob be egy postaládába, az tudja, hogy mindennek milyen következményei vannak?! Felháborító, hogy emberek mit képesek elkövetni állatok ellen, közvetve ellenünk, emberek ellen, félelmet keltve. 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!