Postabontás

2023.08.13. 07:40

Olvasónk szerint ablakon kidobott pénz a zacskó ára

Nejlon vagy papír? Ott helyben, vagy visszük otthonról, amink van? Idős létemre sok mindent megértek - olvasható a levélben.

Wald Kata

Fotó: Pesti Tamás

Olyan helyen vásárolok, ahol nem kényszerülök az önkiszolgáló kasszákkal való, számomra bonyolult bíbelődésre. No, de a zacskók!? Én úgy tudtam, hogy a kereskedelemnek kötelessége lenne gondoskodni a termékeik csomagolásáról, hogy azokat higiénikus módon át tudjam venni és haza tudjam szállítani. 

Nem így van! Zacskókat vásárolunk: egy darab péksüteményért, zöldségért, gyümölcsért, stb. Mindannyiszor darabonként 19 forint - legalábbis abban az üzletben, amelynek rendszeres vásárlója vagyok. Ha ezek árát összeadom, akár ennivalóra is költhetném, de sajnos nem tehetem. A boltból valamiben csak haza kell hoznom azt a túrósbatyut! Vagy nem? A papírzacskó is 19 forint, amit értelemszerűen eldobok. Szó szerint ablakon kidobott pénz. Nos, a jövőben én inkább máshol vásárolok!

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában