Fizetni, vagy nem?

2023.08.03. 16:20

Zacskófronton nincs egyetértés olvasóink között

Vannak, akik egyetértenek azzal, hogy a nejlon- és papírzacskóért fizetni kell a boltokban, mások szerint ez csak a kezdet.

Wald Kata

Fotó: Ádám János

- A nejlonzacskó 19 forint, és most már a papírzacskóért is ugyanennyit kérnek, legalábbis abban az üzletben, ahol rendszeresen vásárolok. Így nincs már olyan kibúvó, hogy valaki a pékáruhoz kihelyezett ingyenes papírzacskóba tegye a krumplit, az almát, stb. Egyetértek az intézkedéssel - otthonról kell szatyrot vinni, ehhez egyszerűen csak hozzá kell szokni - osztotta meg gondolatait olvasónk.

Más a következőt írta: -El tudom fogadni, hogy a boltban a zacskókért már fizetni kell a zöldégse pultnál, és a pékárunál is. Ha viszont felvágottat veszek, természetesen az eladó becsomagolja, de azért nem kell külön fizetni. A nyers húst pedig nejlonba teszik - olyanba, mint amibe régebben a gyümölcsöket tehették a vevők -, ami szintén ingyenes. Kérdés, hogy vajon meddig?!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!