Potabontás

2023.08.28. 21:00

Pécs mediterrán helyett tanyasi hangulatú város - panaszolják olvasóink

Wald Kata

Fotó: Konstantin Yolshin

- Fel nem foghatom, hogy kinek jut eszébe a legnagyobb, 39 fokos kánikulában trágyázni?! Pécs régi kertvárosi, illetve a lakótelepi részén is meg lehet veszni a penetráns, tömény trágyaszagtól, múlt hét vége óta. Se szellőztetni, se ruhát szárítani nem lehet, mert elviselhetetlen a bűz, amikor olyan a széljárás. Nem értem, hogy miért nem tesz ez ellen az önkormányzat valamit, hisz ez a probléma évek óta felüti a fejét, a nyári időszak végén. Többször olvashattunk erről panaszos hozzászólásokat a Postabontás rovatban. Nem azért költöztem a városba, hogy tanyasi szagokat "élvezhessek"! Ha arra vágyom, akkor lemegyek vidékre a rokonokhoz - osztotta meg panaszát egy olvasónk. 

Más a következőt írta: 

- Reggel óta elviselhetetlen bűz terjed régi Kertvárosban, a Templom tér környékén. Fekália vagy trágya, nem tudom, de rettenetes! Szellőztetni sem lehet a hőségben a bűz miatt. Nem ez az első eset, de ilyen borzalmas meg nem volt! 

- adott hangot felháborodásának. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!