Postabontás

2023.09.11. 12:30

A csendrendelet Pécsre nem vonatkozik? – teszi fel a kérdést olvasónk

Buliváros lett a kulturális fővárosból?

Wald Kata

Fotó: Cast Of Thousands

– Az utóbbi időben az a tapasztalat, mintha Pécs kulturális főváros helyett zajos bulivárossá változott volna. A hétvégén Tüskésrétről "élvezhettük" az extrém módon dübörgő, hajnalig tartó zenét. Évek óta probléma az Expo Centeres bulizás is, ami szintén zavarja a hétvégén pihenni vágyókat. Az rendben van, hogy rendezvényeket, bulikat szerveznek városszerte, de miért nem lehet ezeket maximum éjfélkor befejezni, és tekintettel lenni azokra a környéken lakó emberekre, akik aludni szeretnének?! A csendrendelet Pécsre nem vonatkozik? – kérdezi olvasónk. 

 

Más az egyetemi gólyatábor miatt panaszkodik. - A Pollack kollégiumban gólyatábort tartottak a közelmúltban. A környék amúgy békés, csendes, és nyugalmas. De nem az egyetem kezdetének időszakában. Dübörgött a zene, a fiatalok napokon keresztül csak ordibáltak. Remélhetőleg nem ez jellemzi majd az egész félévet! – adott hangot véleményének olvasónk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában