Postabontás

2023.11.19. 12:00

A kézfertőtlenítésre, a higiéniára jobban kellene ügyelni – adtak hangot véleményüknek olvasóink

Wald Kata

Fotó: Ádám János

– Hetek óta maszkot hordok, próbálom óvni magam a fertőzésektől. Szerencsére egyre több helyen látom, hogy a kézfertőtlenítőket kihelyezték, vagy feltöltötték. Már csak használni kellene. Pár éve ez természetes volt mindenki számára, szerencsére most korántsem olyan súlyos a helyzet, de szerintem most se haszontalan a kezek folyamatos tisztán tartása – írta olvasónk. 

Más a lépcsőházak tisztaságának fontosságára hívja fel a figyelmet: – A Covid időszakában a lépcsőházunk takarítására, tisztán tartására nagyon ügyeltünk. Sajnos mindez mostanra már a múlté. Pedig még a liftet is fertőtlenítették a lakók meghatározott rendszerességgel, volt, aki a korlátokat mosta át hetente egy alkalommal. Most jó, ha a felmosás megtörténik. Pedig megint itt vannak a vírusok – jó lenne visszatérni a korábbi gyakorlathoz, és nem csak nálunk, hanem minden társasházban. Sokkal nagyobb hangsúlyt kellene helyezni a tisztaságra – legalábbis ahol van ezen a téren hiányosság. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában