Dolgozunk a boltban?

2023.11.09. 07:40

Az önkiszolgáló kasszák egyre terjednek, ami nem vevőbarát - vélik olvasóink

Wald Kata

A kép illusztráció

Forrás: MW

Fotó: Huszár Gábor

A következő tapasztalatokat osztotta meg előfizetőnk: - A hat önkiszolgáló kassza mindegyike foglalt volt. Az ott „őrt álló” alkalmazottat egymás után mindegyik vevő magához hívta, mert a gép különböző okok miatt „lefagyott”. Nem irigylem azokat a bolti alkalmazottakat, akiket erre a feladatra osztanak be. A kasszák közt „szaladgáló” segítő arcáról leolvasható volt az elégedetlenség és a türelme is úgy tűnt, egyre fogy. Biztos, hogy az önkiszolgáló kassza egy vevőbarát megoldás? - fogalmazta meg a kérdést olvasónk.

Más a következőt írta: - Biztos, hogy az önkiszolgáló pénztárak elterjedése nem a vevők érdekeit szolgálja. Nem gyorsabb, mint a hagyományos, és nem is egyszerűbb a használata. A hab a tortán, amikor a kosárból egyesével kipakol, majd a folyamat végén visszapakol a vevő, közben sietne, mert látja a kígyózó sort maga mögött, gyorsan összegyűrve bedugja a blokkot a zsebébe, majd nem tud kimenni, mert sorompó zárja el az útját. Szatyor le a földre, idegeskedés, kotorászás a zsebben - így sikerül csak " szabadulni". 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!