Postabontás

2023.11.21. 19:56

Hiányolják a fedett buszvárót a vásárcsarnok mellől olvasóink

Hiányolják a fedett buszvárót a Kertváros felé tartó utasok a vásárcsarnok mellől - mint írják, az esőben áznak, fáznak, semmi nem védi az időjárás viszontagságaitól az utazóközönséget.

Wald Kata

Fotó: Fehér Gábor

- Nagyon nagy szükség lenne az új vásárcsarnok mellett, az Ipari útnál egy fedett buszváróra, paddal. Akkor nem kellene például a Rózsadomb felé közlekedő járatokra várakozóknak ázni-fázni, ha esik az eső. Kedden is bőrig ázott sok utas. Ráadásul nincs semmilyen ülőalkalmatosság, így leülni nincs hova, és a csomagjainkat is kénytelenek vagyunk a koszos, sáros földre letenni. Ezen kívül a megállótól a buszpályaudvar felé vezető járda nyomvonalának megváltoztatása is indokolt lenne - a rövidebb utat választva egyenesen átvágva a zöldterületen közlekedik szinte mindenki. A kényelmesebb, sokak által már kitaposott út jól látszik, itt kellene járdát építeni - javasolta olvasónk. 

 

Más is a buszvárót hiányolja: - Mi az akadálya annak, hogy tetőt kapjanak a kertvárosi buszokra várakozók a fejük fölé a vásárcsarnoknál? Forgalmas megálló, sokan veszik igénybe, mégse biztosítottak a kulturált utazási feltételek. Itt van már ugyan az ősz, de még most se késő egy beállót ide telepíteni.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában