Postabontás

2023.11.15. 19:30

Már a kenyér szeletelése sincs ingyen - panaszolja olvasónk

Wald Kata

Fotó: AntiD

A vásárcsarnokban jártam a minap: a vásárlás és az utazás során is negatív élményekben volt sajnos részem. 

Az egyik pékségnél egy vekni kenyeret vettem, ami a kiírás szerint 660 forintba került. Mikor azonban fizettem, 710 forintot kért tőlem az eladó. Csodálkoztam, hogy egyetlen pillanat alatt miért ment fel a kenyér ára 50 forinttal, nemtetszésemnek hangot is adtam. A válasz az volt, hogy azért kell 50 forinttal többet fizetnem, mert felszeletelték, mivel úgy kértem. Én viszont nem tudtam, hogy ezért pénzt számolnak fel - lehet, hogy valahol ki van írva, de én semmilyen tájékoztatást nem láttam. 

Aztán hazafelé menet a buszra nagyjából öt percet kellett várakoznom a Petőfi utcai kereszteződésnél. Ez idő alatt gyalogosokat, autósokat és kerékpárosokat is láttam áthaladni a tilos jelzésen. Az egyik biciklis alaposan körül is nézett, mielőtt átgurult a piros lámpa alatt. Nem csoda, hogy ebben a kereszteződésben olyan gyakoriak a balesetek!

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!