Postabontás

2023.12.10. 07:40

Az Aranyhegy panzióba költözhetne az ország legnagyobb terepasztala – javasolja olvasónk

Szomorúan olvastam a hírt, hogy a Szivárvány Gyermekház bezárásának következtében a vasútmodellezők komoly bajba kerültek. - olvasható a levélben.

Wald Kata

Fotó: Laufer László

Nem tudják hova vinni az ország egyik legnagyobb terepasztalát, mert ehhez sehol nem tudnak számukra helyet biztosítani. Csodálom, hogy a városvezetés nem állt elő semmilyen használható ötlettel. Nekem lenne egy javaslatom: a Gólya dűlőben található az önkormányzati tulajdonban lévő Aranyhegy panzió épülete. 

Ennek emeletére a Waldorf óvoda költözhetett be, a szabadon álló részein pedig, korábbi hírek szerint közösségi tér kialakítását tervezi a város. Nem is kellene jobb hely a hatalmas terepasztal számára. Az épület a városból könnyen megközelíthető, parkolóhelyek is rendelkezésre állnak – javaslom az ötletet megfontolásra. 

Név és cím a szerkesztőségben 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában