Postabontás

2024.01.30. 07:40

Olvasónk szerint nem drága a mosdó, csak bonyolult

Wald Kata

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Sorapop Udomsri

A DN-ben megjelent írások alapján úgy látom, hogy a bevásárlóközpontok mellékhelyiségeivel kapcsolatos téma felborzolta a kedélyeket. Többen kifogásolják, hogy fizetni kell a szolgáltatásért. Ami azért érdekes, mert például legutóbb, tavaly, amikor a pécsi vásárban jártam, meglátogattam a mosdót. És bizony ott is kellett fizetnem, ráadásul többet, mint másutt: 250 forint volt a tarifa, és nem voltak olyan korszerű körülmények, mint egy bevásárlóközpont esetében.

Úgy gondolom tehát, hogy nem is azzal van a baj, hogy fizetni kell a mellékhelyiség használatáért, hanem inkább azzal, hogy a belvárosban az újítás eredményeként sokkal körülményesebbé vált a mosdóba a bejutás, mint korábban.

Mert éveken át megszokhattuk, hogy a bejáratnál ült egy hölgy, akinek lehetett fizetni - hangsúlyozom, nem volt kötelező pénzt adni -, most viszont ott a masina, amit nem mindenki tud kezelni. Főleg az idősebb korosztálynak okoz ez problémát, ahogy látom. Ráadásul kifelé jövet is meg kell nyomni egy gombot, ami a helyzetet tovább bonyolítja. Igaz, az utóbbi időben mindig ott a segítőkész, és kedves személyzet, mégis azt gondolom, hogy körülményesebb így a mosdóhasználat. Ez lehet, ami sokakat bosszant. 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában