Meddig lehet még?

2024.02.05. 07:40

Virrasztott Kertváros a hangerő miatt - osztotta meg élményét olvasónk

Wald Kata

Forrás: pixabay.com

Szombaton, február 3-án ismét virrasztott fél Kertváros hajnali 6 óráig, az Expo Centerből rendkívül erős hangerővel dübörgő zene miatt. Évek óta visszatérő probléma, hiába a kérés, a háborgás, a panaszok tömege, nincs változás. 

Néhány kérdést szeretnék feltenni az Expo Center üzemeltetőjének és a városvezetésnek is. Kérdezném az illetékesektől: miért kell ezt nekünk elviselni? Miért nem lehet a hangerőt lejjebb venni? Miért nem lehet a sátortető helyett normális hangszigetelő tetőt építeni? A befolyó pénzekből, miért nem lehet végre befejezni a sportcsarnok építését és oda áthelyezni a hangosabb rendezvényeket, koncerteket? Miért hagyja figyelmen kívül a polgármester úr és az önkormányzat a kertvárosi emberek panaszát? Várjuk a válaszokat és az évek óta esedékes intézkedéseket ez ügyben!

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

Név és cím a szerkesztőségben

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában