Postabontás

2024.03.03. 08:22

A rollerezés szabályainak szigorítását sürgetik olvasóink

Bama.hu

Fotó: Laufer László

- A rollerezés szabályainak szigorítására remélhetőleg nem kell már sokat várni. Itt a tavasz, boldog-boldogtalan két kerékre pattan, emiatt elkezdődik a rémálomszerű időszak az autósok számára. Mert sisak, védőruházat nélkül száguldoznak - láttam már gödörben elakadni rollerest, aki egyetlen pillanat alatt hatalmasat esett. A bukósisak, a láthatósági mellény szerintem elengedhetetlenek. És 16 évesnél fiatalabbakat csak akkor engednék rollerezni, ha kismotorra van jogosítványuk – osztotta meg véleményét olvasónk. 

Más a következőket fogalmazta meg: – Mikorra várható vajon, hogy a rollerezésre vonatkozó szabályokat szigorítják? Évről évre egyre többen közlekednek ezekkel az elektromos eszközökkel, és nem érzem azt, hogy biztonságosan tennék ezt. Legalább a sisak lehetne kötelező!

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!