Postabontás

2024.04.18. 08:20

Leszakadt árnyékoló is rontja a városképet - hívja fel a figyelmet olvasónk

Az, hogy az itt élőknek, illetve a Pécsre érkezőknek milyen a városról alkotott véleménye, benyomása, nagyban függ a városképtől, amit az épületek, azok állapota is meghatároz.

Wald Kata

De úgy látszik, hogy Pécs város vezetése ezzel vagy nincs tisztában, vagy egyáltalán nem érdekli őket. A régi vásárcsarnok mellett sétáltam el a minap. A buszmegállóhoz közelebbi felén arra lettem figyelmes, hogy a járda szélén lévő közlekedési táblára szalagszerűen fel van kötözve valami - ami nem más, mint a régi vásárcsarnokról leszakadt árnyékoló ponyva, pontosabban annak a maradványa. Egyik fele az épületen, a másik fele az oszlophoz kötözve. 

A romos épület napról napra katasztrofálisabb állapotban van, a város vezetése meg tétlenül nézi. Pécsnek sajnos nincs gazdája. 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!