Egyetértenek olvasóink

2024.05.18. 15:40

A péksüteménycsipesz nem dísznek van kirakva a boltokban

Wald Kata

Szinte minden üzletben megtalálható csipesz a pékáru mellett, elősegítve, hogy ne puszta kézzel turkáljanak a vásárlók a péksütemények között. Sajnos azonban a csipesz se jelent mindig megoldást - tapasztalják olvasóink. 

- Ha ki van írva, hogy a pékárut kérik csipesszel megfogni, akkor én meg arra kérném az üzlet dolgozóit, hogy néhanapján tisztítsák meg ezeket a fogóeszközöket. Hiába szerettem volna használni, az ragadt a mocsoktól, lehetetlen volt megfogni. A vásárlók nevében kérnék egy kicsit több odafigyelést az üzletek részéről! - hívta fel a figyelmet olvasónk. 

Más a következőket fogalmazta meg: A péksüteményeknél kihelyezett csipesz használatával nem csak az a probléma, hogy sajnos sok esetben koszosak, ragacsosak ezek az eszközök, hanem az is gond, hogy ha ezeket valaki puszta kézzel megfogja, majd utána más is összefogdossa, az pont annyira egészségtelen, mintha a zsemléket tapogatná össze a vásárló. A koronavírus még jelen van - az óvatosság nem felesleges. Az egyszer használatos nejlon kesztyű az egyetlen elfogadható és higiénikus megoldás, sajnos azonban ezzel szinte alig találkozni. Vélhetően olcsóbb a csipesz kihelyezése. 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!