Mi ez, ha nem merevség?

2024.05.26. 08:37

A vízdíj-átalány emelés is titkos - nehezményezi olvasónk

Wald Kata

A kép illusztráció

Forrás: MW

Fotó: Balogh Ákos

A Tettye Forrásház vízóra cseréjével kapcsolatban olvashattunk olvasói panaszt a minap a Postabontásban. Nagyjából két hónappal ezelőtt én is a leírtakhoz hasonlóan jártam. 

A Tettye Forrásháznál az átalányunkat szerettem volna megemeltetni. Hozzáteszem, a számla szerint a felhasználó a férjem, a vevő (fizető) fél pedig én vagyok. Mivel férjem állandóan vidéken dolgozik, ezért én naiv, telefonáltam az átalány emelésével kapcsolatban. Az ügyintéző velem is közölte, mivel nincs meghatalmazásom, nem intézkedhetek a férjem helyett. Hiába mondtam, hogy csak átalányt szeretnék emeltetni, hisz én vagyok a fizető fél, hadd döntsem már el, mennyit akarok fizetni. Az ügyintéző hajthatatlan volt: nincs meghatalmazás, nincs intézkedés. Mire jó ez a hozzáállás?

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

Név és cím a szerkesztőségben

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!