Postabontás

2024.06.29. 08:00

Forma-1-es versenyzőt küldtek szúnyogot irtani - bosszankodik olvasónk

Tóth Viktória

A kép illusztráció

Forrás: MW

Fotó: Csapó Balázs

Június 25-én este, 21 óra 25 perckor rettenetes zajjal megérkezett az utcánkba a szúnyogirtó csodajárgány. Gondolom, így mindenki értesült róla, hogy a Biokom teszi a dolgát. Hiba csak ott csúszott a munkába, hogy egy félreértés miatt valami Forma–1-es versenyzőt küldtek el szúnyogot irtani. Emberünk ugyanis bevágódott az utcába, a felénél villámgyorsan megfordult, kifelé menet pedig pöffentett egy kisebb felhőt.

A kijuttatott permetszer a közelben lévő két fát érintve fel is szállt, és a vihar előtti szél el is vitte.

A többi fa majd csak a holnapi lapokból értesül arról, hogy az utcában szúnyogirtás volt. Tehát megint lesz győzelmi jelentés a Biokom részéről, a szúnyog­irtás tessék-lássék letudva, a pénz elköltve. Csak azt nem tudom, hogy ki fog jobban vakarózni: az aki továbbra is a szúnyogok háláját fogja élvezni, hogy életben vannak, vagy az, akinek tételesen el kellene számolni az elvégzett munkáról, anyagfelhasználásról.

Úgy látszik, nincs új a nap alatt. A munkák felibe-harmadába vannak elvégezve, a gondoskodás, vakítás megvolt, ne tessék panaszkodni.

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!