Sport

2006.02.20. 13:38

Keleten a helyzet változóban

Pécs | Bár nem dúskálnak az anyagi javakban, a „főhadiszállás” és az iroda egyben az atlétaedző, Szőke Tamás lakása, mégis három válogatott atlétával is büszkélkedhet a 2004-ben alakult Pécs-Kelet SE.

BAMA

Berghammer Zsolt hétpróbában szerzett a közelmúltban országos bajnoki címet, Horváth Zoltán gerelyhajításban a Heraklész-program résztvevője, míg a vágtázó Orsós Zoltánra tavaly a serdülő-válogatottban számítottak. Az atlétika mellett női kézilabda-szakosztályt is működtetnek, a kézisek edzője Árki Mária.
– Pécs keleti városrésze többek között a sportot illetően is nagyon elhanyagolt, ezen szerettünk volna változtatni egy egyesület megalapításával – idézi fel a 2004-es célokat Szőke Tamás, aki korábban a Bázisnál és a PAC-nál is edzősködött.
Saját létesítménnyel nem rendelkeznek, a megfelelő edzéslehetőséget azonban megoldották: a PVSK rekortánon és a TÁSI futófolyosóján is gyakorolhatnak, emellett a Csokonai általános iskola tornatermében érezhetik otthon magukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!