Sport

2008.12.28. 17:10

Véget ért Jermaine Spivey pécsi kosaras karrierje

Bár a következő meccsét csak január tizenhetedikén játssza a Pécsi VSK-Panthers férfi kosárlabdacsapata (a Paks vendégeként), már most bizonyossá vált, hogy azon a találkozón már nem öltözik fekete-fehérbe Jemaine Spivey. Az amerikai játékossal ugyanis szerződést bontott a klub.

F. Z.

– Korrekt volt a viszonyunk volt előtte is, a búcsú is korrektül zajlott. Az amerikai kosaras megértette, hogy nálunk a legfontosabb szempont az ár-érték arány, és nála bizony komoly problémák merültek fel. Spivey végül megköszönte, hogy itt kosarazhatott, mi pedig megköszöntük neki, hogy segítette a csapatunkat az elmúlt hónapokban – nyilatkozta Sztojan Ivkovics szakmai igazgató.

Spivey átlagban 20,13 percet játszott, ezalatt 8,5 pontot dobott, 3,13 lepattanót szedett össze, és 1,88 gólpasszt adott. A pécsi csapatnál már keresik az utódját.

– Vannak a piacon jó nevű kosarasok, mint például Bradford vagy Mills, ám ők túl drágák nekünk. Keressük a megfelelő embert, de az is lehet, hogy végül nem szerződtetünk senkit – tette hozzá Ivkovics.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!