Sport

2009.06.22. 15:33

Megvoltak a tavaszi horgászversenyek a baranyai vizeken

Több horgászversenyt rendeztek a közelmúltban a megyében. A Pécsi HE hagyományos tavaszi megmérettetését 6. alkalommal írták ki Sétáló Mihály emlékére, 62 résztvevővel.

M. E.

Az első helyezést ifj. Tóth László (12,22 kg), másodikat Garai Imre (10,46 kg), harmadikat Kiss Zsolt (9,94 kg) érte el. A legjobb női versenyző Karcagi Magdolna (1,74 kg) volt. Az ifjúságiak között Nagy Richárd (4,00 kg) érte el a legjobb eredményt.

Az Orfűi-tavon a megyei csapatversenyekre került sor. Az I. osztályban első a Pécsi HE, második a Komlói HE, harmadik az Ércbányász HE csapata lett. Az I. o.-ból kiesett és jövőre a második osztályban versenyez a Borza Völgye Lánycsók és a Herman Ottó HE.

II. o.: 1. Kozármisleny HE, 2. Pécsi Bányász HE – mindkettő feljutott.

Ugyancsak az Orfűi-tavon volt a megyei egyéni halfogóverseny, 20 indulóval. Végeredmény: 1. ifj. Tóth László (Pécsi HE), 2. Gyurkó Gábor (Komlói HE), 3. Kosztolányi György (Pécsi Bányász HE).  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!