Sport

2010.04.02. 16:31

Mazzante hétfőn hazarepül

A súlyos térdsérülést szenvedett Kelly Mazzante hétfőn utazik haza Amerikába, nélküle folytatja a rájátszást a MiZo Pécs 2010.

Horváth L.

Szörnyű érzés lehet a kispadon bekötött és felpolcolt lábbal nézni a többieket, akik egészségesen futkosnak, ugranak, dobálnak a parketten. Kelly Mazzanténak jutott ez a sors, a térdszalagszakadást szenvedett kosaras ott volt a csarnokban, de csak civilben. Legszívesebben persze beszaladt volna, de ezzel most még várnia kell.

– Hétfőn repülök vissza az Egyesült Államokba, a gyógykezelésem ott folytatódik – kezdte. – De még nem tudom, hogy meg kell-e műteni a lábam vagy sem. Mindenesetre fáj. A hazautazásomig a néhány napot Pécsett töltöm, nehezen telik majd az idő.

Arra a kérdésre, hogy ki segít neki a legtöbbet addig, amíg Pécsett tartózkodik, ez volt a válasz: „Mindenki a csapatból.” Rózsa Gábor ügyvezető a tegnap esti bajnoki nagyszünetében közölte a közönséggel, hogy mik a legújabb fejlemények Mazzantéval.

– Most, hogy hétfőn visszautazik Amerikába, ismét fájó szívvel búcsúzunk tőle. Tavaly hasonló eset állt elő, akkor is ez volt a helyzet.
Közben a Szekszárd ellen fölényes győzelmet aratott a pécsi női kosárlabdacsapat, amelynek színeiben ismét a pályára lépett Sara Krjic, aki előtte hetekig a juniorokkal edzett, Mazzante sérülése után került vissza a felnőttek keretébe.

– Nehéz volt újra az első csapatban játszani, lehet, hogy ez a játékomon is meglátszott. Mindenesetre a juniorokkal edzve, végig reménykedtem abban, hogy eljön a visszatérés pillanata. Igyekszem meghálálni az újbóli bizalmat.

Ezek is érdekelhetik