Sport

2011.02.10. 13:46

A jövő heti Pofonpartival kezdődik a versenyidény

Összeállt az idei baranyai ökölvívóműsor, elfogadták a versenynaptárt.

H. L. (Dunántúli Napló)

A megye hat viadalt rendez 2011-ben, az első február 19-én a kővágószőlősi Pofonparti lesz, április 16-án Mohács város bajnokságára, május 14-én Pécsett a Plaza-kupára, augusztus 27-én Görcsönyben a Hazavárunk-kupára, szeptember 3-4-én Komlón meghívásos tornára, október 29-én pedig a pécsi árkádban a hagyományos Horváth Géza-emlékversenyre kerül sor.

– Idén több verseny lesz a megyében, mint tavaly, amikor csak négy volt – mondta Paku Lajos, a Baranya Megyei Ökölvívó Szövetség elnöke. – Mohácson három év után versenyeznek ismét az öklözők, Görcsönyben most láthat először a közönség meccseket. Utóbbiban Süveges László vezetésével remélhetőleg hamarosan meghonosodik a sportág, ő nemrégiben szerzett edzői képesítést. Egyébként Baranyában hat ökölvívó-szakosztály van, a PVSK-Szentlőrincnél, a PTE-PEAC-RFC-nél, Kővágószőlősön, Komlón, Mohácson és a DOZSO SE-nél működik ilyen. Ezekben összesen körülbelül kétszázan öklöznek.

A napokban nyilvánosságra hozták a szakosztályok rangsorát, a 66 sportági műhely listáján a PVSK-Szentlőrinc a 3., a Kővágó-szőlős holtversenyben a 45., a Mohács többekkel együtt az 56. helyen áll.  

H. L. (Dunántúli Napló) -->

Címkék#Paku Lajos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!