Sport

2011.04.20. 20:18

Csak a mérkőzés előtt volt ok az ünneplésre

A Szolnok egy góllal nyert a Pécs otthonában a férfi vízilabda ob I rájátszásának szerdai játéknapján.

H. L. (Dunántúli Napló)

Már a meccs előtt ünnepeltek a pécsiek: Vári Attilát 500., Lukács Gergelyt, Bóbis Mátét és De Blasio Domenicót pedig 150. OB I-es mérkőzése alkalmából köszöntötték.

Hiába védett jól a hazaiak kapusa, Bisztritsányi (még ötméterest is kifogott), 1-0-ról 2-5 lett az eredmény. 6-6-nál még volt remény a pontszerzésre, de végül nem sikerült a PVSK-Füszértnek. Ebbe vastagon belejátszott, hogy 11 emberelőnyös helyzetből csak két gólt lőtt a baranyai együttes. Igaz, ebben a műfajban a Szolnok 7/1-es mutatója is gyengének mondható.
A pécsiek a rájátszásban szombaton a Debrecent fogadják.


PVSK-Füszért – Szolnok 7-8 (1-0, 1-3, 3-3, 2-2)

Férfi vízilabda OB I, rájátszás az 5-8. helyért
Pécs, 100 néző
V.: Fekete, Marosvári

PVSK-Füszért: BISZTRITSÁNYI – De Blasio D. 1, Hangody Gy., Krizsán A., HEGEDÜS I., Bóbis 1, NAGANUMA 2. Csere: Vári, Lukács G., Soós 2, Scholefield, Müller 1. Edző: Petik Attila.
Szolnok: GÁRDONYI – CSÁSZÁR 2, Kovács O., Marnitz 1, Regős 1, PÁSZTOR 2, Hangay Z. Csere: Hangay R. 1, Mezei, Süveges, Bálint G., Szőke 1, Tóth P. Edző: Cseh Sándor.

Petik Attila: – Lehetett volna jobb is...
Cseh Sándor: – Idegenlégiósaink nélkül, tét nélküli mérkőzésen mindenképpen szerettünk volna nyerni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!