Sport

2011.04.23. 19:02

Most már nagyon közel van a hetedik hely

A pécsiek a legközelebbi bajnokin jövő vasárnap a Ferencvárost fogadják. Az lesz az utolsó hazai mérkőzés ebben az idényben.

H. L.

A sok kiállítással tarkított mérkőzésen végig vezetve nyert a PVSK-Füszért, amely jó teljesítményt nyújtott. A japán Naganuma akkora gólt lőtt, hogy a labda beszorult a kapuba. A baranyai együttes ezzel a győzelmével leszakította a mögötte álló, most csak két cserével szereplő Debrecent.

PVSK-Füszért – Debrecen 7-6 (2-1, 2-1, 1-2, 2-2)
Férfi vízilabda OB I., rájátszás az 5-8. helyért.
Pécs, 150 néző.
V.: Horváth Cs., Madaras.

PVSK-Füszért: BISZTRITSÁNYI – De Blasio D. 1, Krizsán A., NAGANUMA 2, Hegedüs I., BÓBIS 3, Lukács G. Csere: SCHOLEFIELD 1, Soós, Vári, Hangody Gy, Müller. Edző: Petik Attila.
Debrecen: DECKER — Kistamás, Apanaszenko, Bugajcsuk 2, DUNCA 3, Simon 1, Zoufal. Csere: Halek, Kárteszi. Edző: Gyöngyösi András.
Gól emberelőnyből: 8/1, ill. 11/4.
Gól ötméteresből: 2/2, ill. 0/0.


Petik Attila: – Végre nyertünk a Debrecen ellen, és ezzel nagy lépést tettünk a hetedik hely felé.
Gyöngyösi András: – Sajnos, az elmúlt két hétben nem tudtunk úgy edzeni, ahogy szerettünk volna. Ez meglátszott a játékunkon. De nekünk nagy dolog az is, hogy 5-8. helyért játszhatunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!