Sport

2011.10.16. 09:47

Csapatjátékkal győztek a pécsi vízilabdázók

A Szentes elleni hazai mérkőzésen a szerb Kozarsky kiválóan védett, az angol O’Regan pontosan célzott, 12-7re nyert a PVSK-Füszért a Szentes ellen.

Horváth L. (Dunántúli Napló)

PVSK-Füszért – Szentes 12-7 (3-3, 2-2, 3-1, 4-1)
Férfi vízilabda OB I. Pécs, Abay Nemes Oszkár Sportuszoda, 250 néző. V.: Székely, Fekete. PVSK-Füszért: KOZARSKY – De Blasio D. 1, Hoppál, HANGAY 2, SCHOLEFIELD 1, O’REGAN 4, Lukács G. Csere: Soós, Bóbis 2, Krizsán A., Takács J. 2, Müller. Edző: Petik Attila. Szentes: Bálint – Szőke 1, Araczki, WESZELOVSZKY 4, Józsa, Lázár, Németh D. Csere: Horváth T. (k), Nagy M. 2, Szabó Z., Csacsovszky, Tóth P. Edző: Lukács Dénes.

A pécsiek szerb kapusa, Kozarsky jó napot fogott ki, nagy védéseket mutatott be. Az angol O’Regan most játszott a legjobban Petik Attila együttesében, négy góljával csapata legeredményesebb játékosa volt. A hazaiak végig jól védekeztek, s az utolsó két negyedben eldöntötték a mérkőzést.

Petik Attila: – Csapatdiadal!

Lukács Dénes: – A harmadik negyed közepéig meg kellett volna nyernünk a mérkőzést, de sokat hibáztunk. A Pécs megérdemelten győzött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!