Sport

2012.04.18. 10:01

Nagy Olivér bokaszalagja bánta a védő durva belépőjét

Sajnos nem csak a három pontot veszítette el a PMFC a Siófok elleni szombati bajnokin, hanem egyik meghatározó játékosát is.

K. Mayer András (Dunántúli Napló)

A második félidő közepe felé ugyanis Nagy Olivérrel szemben szabálytalankodott a hazaiak védője, s a pécsi középpályás nem úszta meg olcsón az esetet.

– Elpöcköltem a labdát, amikor Mogyorósi elkésve rácsúszott a jobb bokámra, és összeollózta – emlékezett vissza Nagy Olivér. – Üvöltöttem a fájdalomtól, éreztem, hogy mindkét oldalra kifordul a bokám.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Nagy Olivér megsérült Siófokon
[/caption]

Vasárnap egyből az orvoshoz vezetett az útja, a vizsgálatok alapján pedig kiderült, hogy elszakadt a külső szalagja, és a belső is megsérült. Kapott egy bokarögzítőt, amit három hétig kell hordania, a rehabilitációt két hét múlva kezdheti el. S hogy mikor tér vissza a pályára?

– Azt én sem tudom! Hány mérkőzés is van még hátra? Hat? Akkor nagyon bízom benne, hogy az utolsó két-három fordulóra már felépülök. Bár ha most rápillantok, nem úgy néz ki a bokám... Nagyon bosszant, hogy ez történt velem, mert éppen a bajnokság legfontosabb szakaszát kell kihagynom. A csapat sem nyert a hétvégén, én is megsérültem, nem volt ez egy jó párosítás – fogalmazott Nagy Olivér.

K. Mayer András (Dunántúli Napló) Nagy Olivér megsérült Siófokon -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!