Sport

2013.02.09. 15:14

Már Bereczkyvel várja ma a bajnok Vasas pólósait a PVSK-Füszért

Csaknem két hét szünet volt a bajnokságban a PVSK-Füszért férfi vízilabdázói számára, a folytatás ma lesz, a pécsiek 17.00-kor az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában a Vasast fogadják.

H. L.

Ez lesz az alapszakaszban a 17. forduló, amit azért érdemes hangsúlyozni, mert a házigazdák utoljára a 11.-ben, december 15-én nyertek, amikor a vendég FTC-t győzték le.
Ma sem Petik Attila vezetőedző tanítványai az esélyesek, merthogy az ellenfél a tavalyi bajnok, amely jelenleg harmadik a tabellán, 26 ponttal van többje a baranyai együttesnél. A Vasasban ketten tagjai annak a válogatott keretnek, amely a jövő hétvégi, kecskeméti Volvo-kupára készül. Benedek Tibor, az új szövetségi kapitány Angyal Dávidot és Vámos Mártont válogatta be, valószínűleg a kapus Nagy Viktort is behívta volna, de ő csuklósérülést szenvedett.

– Bombaerős a Vasas kerete, a magyarokon kívül még egy-egy montenegrói és német válogatottjuk is van – mondta Petik Attila. – Leigazoltuk Bereczky Miklóst, a volt válogatott a korábbi években, még az itteni ténykedésem előtt játszott nálunk, most pedig újra bennünket erősít. December 31-ével hagyta el a Kaposvárt, már játszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!